Skip navigation MENU

Fer una comanda

Fes ara la comanda de llibres pel proper curs

Fer una comanda

Els nostres serveis

Facilitem la compra i el subministrament de llibres de text, continguts digitals i materials escolars a les famílies, alumnes professors i centres educatius de Catalunya. Ens encarreguem de tots els processos operacionals, des de la revisió de les llistes de llibres fina a l'activació de llicències digitals; si ho desitgen les escoles també organitzem la operativa necessària per facilitar projectes de reutilització de llibres de text, alliberant a les escoles i a les AMPAS de les tasques de cobrament, control, supervisió i logística.

Us podem ajudar?

Quan haig de retornar els ecoBooks? Què puc fer si he perdut la contrasenya? I moltes preguntes més... La resposta la trobaràs aquí.

 
Ajuda

Centres d'ensenyament

En aquest apartat els equips directius de les escoles i les AMPAS poden veure l'activitat que realitzen els alumnes dels seus centres, així com fer peticions de llibres i accedir a les diverses eines d'ajuda que posem a la seva disposició.

 
Accedir a la Intranet

Demani els seus llibres de text

Pots comprar o encarregar fàcilment tots els materials de la llista de la teva escola: LLibres nous, reutilitzables (ecoBooks), lectures, quaderns d'exercicis, llicencies digitals, dossiers, calculadores, diccionaris, material de papereria, etc. També pots encarregar el folrat de llibres o d'altres serveis.

 
Fer una comanda