Referències

Josep Garcia
(Director Institut Vilanova del Vallès de Vilanova del Vallès)

Iddink és part del nostre centre des del curs 2010-2011. En aquests anys la seva gestió ens ha ajudat a fomentar la reutilització de llibres i la responsabilitat dels alumnes en la seva bona conservació.

(Abril - '16)

 

Carles Selles Badia
(President AMPA Institut Els Tres Turons de Arenys de Mar)

Hem començat el reciclatge amb Iddink aquest curs 2015/16. Estem molt satisfets per la decisió que hem pres. Fomentem el reciclatge de llibres entre les famílies obtenint importants descomptes, i no ha suposat cap càrrega de feina per l'AMPA, ja que la gestió la fa íntegrament IDDINK.

(Abril - '16)

 

Imma Serra Crosas
(Vocal AMPA Secció d'Institut Les Margues de Calldetenes)

Des de pràcticament el primer any de funcionament del S.I. Calldetenes, l’AMPA va apostar per la socialització dels llibres, amb els següents objectius: 1) Estalvi econòmic, 2) Sensibilització i educació de l’alumne/a en la conservació dels llibres i responsabilització pel bon ús i 3) Contribuir en la sostenibilitat de l’entorn. A mesura que l’institut anava creixent, a l’AMPA se’ns feia difícil mantenir la socialització. Amb IDDINK vam trobar la solució als problemes logístics. Ara ja és el tercer curs que treballem amb IDDINK i n’estem molt satisfets, doncs: (i) Permet mantenir els objectius inicials, (ii) És fàcil fer comanda, (iii) Hi ha poques incidències i (iv) Són molt resolutius davant qualsevol incidència.

(Març - '16)

 

Míriam Oms
(Presidenta AMPA Institut Esc. Industrial d'Arts i Oficis de Sabadell)

Aquest curs 2015-16 és el tercer any que confiem la reutilització de llibres a Iddink. N'estem satisfets perquè ens ha permès continuar, amb garanties d'èxit davant l'alt nombre de demandes i a un preu raonable per les famílies, el projecte de socialització de llibres que vam engegar des de l'Ampa l'any 2009.

(Gener - '16)

 

Manuel Conejo
(AMPA Institut Alexandre Satorras de Mataró)

Estem molt satisfets amb la feina d'Iddink. La seva gestió dels llibres ha significat un gran estalvi per a les famílies dels alumnes, i les petites incidències en el servei han estat mínimes i resoltes de manera satisfactòria i ràpida.

(Desembre - '15)

 

María Xesús Lama
(Presidenta AMPA Institut Pere Calders de Cerdanyola del Vallès)

La reutilització de llibres amb la col.laboració d'IDDINK ofereix unes condicions òptimes per facilitar a les famílies un estalvi molt important amb llibres cuidats i ben distribuïts. La gestió millora cada any i el servei és molt recomanable.

(Desembre - '15)

 

Sílvia Genís Filbà
(Directora Institut Giola de Llinars del Vallès)

Un dels valors de l'Institut Giola és treballar per aconseguir un entorn més sostenible. Iddink ofereix un servei i un estalvi econòmic a les famílies, així com augmenta la responsabilitat dels alumnes en cuidar els llibres.

(Desembre - '15)

 

Ana Lopez
(AMPA Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus)

Nosaltres vàrem ser un dels primers centres a Catalunya en confiar en IDDINK i la veritat és que després de 5 anys, estem molt contents amb els resultats.
La seva gestió i la seva resolució és molt bona i a nosaltres ens ha suposat una gran tranquil·litat, tant a nivell econòmic (suposa un gran estalvi per a les famílies) com a nivell logístic. A més, la relació amb el personal d'IDDINK és molt fluida i bona, el que ens permet donar una resposta ràpida als pares davant de qualsevol incidència que pugui sorgir.

(Novembre - '15)

 

Maika Clua Mascarell
(secretària acadèmica Institut Maria Rúbies de Lleida)

Finalment hem aconseguit implementar un sistema de reutilització de llibres de text al nostre centre. Iddink s'encarrega que el procés sigui còmode, ràpid i eficient. Si sorgeixen problemes, es resolen ràpidament.

(Febrer - '15)

 

José Ángel Hernández Santadaria
(Institut Badalona VII de Badalona)

L'institut Badalona VII forma part de la Xarxa d'Escoles Verdes i des de fa anys promou i organitza diverses actuacions relacionades amb la sostenibilitat i la defensa del medi ambient. Gràcies a la col.laboració i a la qualitat dels serveis de l'empresa Iddink hem pogut desenvolupar un altre dels objectius del nostre projecte educatiu: posar en marxa un programa de reutilització de llibres de text.

(Maig - '13)

 

Joan Ortiz
(Institut Damià Campeny de Mataró)

Iddink utilitza uns sistemes que em semblen força eficients, útils i econòmics. I tothom, alumnat, professorat i pares en sortim beneficiats!

(Maig - '13)

 

Víctor Pérez Garcia
(Director Institut Pere Alsius i Torrent de Banyoles)

El programa de reutilització de llibres de text és fonamental per al nostre centre, per això cal que el gestionin professionals amb experiència com els de Iddink.

(Maig - '13)

 

Núria Gres
(Coordinadora Pedagògica Institut de Badia del Vallès de Badia del Vallès)

Estem plenament satisfets amb la feina d'Iddink. La seva gestió dels llibres ha significat un gran estalvi per a les famílies en un moment molt complicat, i les incidències en el servei han estat mínimes i resoltes de manera satisfactòria. A més, s'ha simplificat molt la tasca de l'AMPA i el professorat.

(Abril - '12)

 

Luisa Cruz
(Comunicació AMPA Institut Gelida de Gelida)

Amb Iddink, comprar els llibres és més fàcil, còmode i barat.

(Abril - '12)

 

Guillem Gracià
(Director Institut de l'Arboç de L'Arboç)

La serietat i l'eficàcia en el servei, el tracte amable, la bona predisposició a solucionar qualsevol problema són qualitats que destaquen de seguida quan un entra en contacte amb l'empresa Iddink. La seva intervenció en el subministrament i la distribució dels llibres de text del nostre centre ha estalviat la feinada que l'AMPA tenia cada inici de curs. Recomanem els seus serveis a qualsevol centre que vulgui oferir el programa de socialització i reutilització de llibres de text sense tenir cap mena de problema.

(Març - '12)

 

Núria Fernández
(Presidenta de l'AMPA Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei)

Al nostre centre desde  l'AMPA ja portàvem un programa de reciclatge de llibres, però al curs 2011/2012 vam realitzar la gestió de batxillerat amb IDDINK ,el que va possibilitar que totes les families que ho van voler poguessin accedir a aquests llibres, obtenint un estalvi important. Fins ara, especialment a Batxillerat, la disponibilitat era limitada. A més a més, la gestió que habitualment es feia desde l'AMPA s'ha simplificat molt, i el funcionament de moment ha estat perfecte.

(Març - '12)

 

Vicenç Salvador
(Director Institut Anna Gironella de Mundet de Barcelona)

Iddink ha controlat tots els processos per tal de que els nostres alumnes tinguessin els llibres de text sense incidències destacables i abans del començament del curs; ajudant-nos en tot el que els hi hem demanat. Això ens ha permès de començar el curs sense haver-nos de preocupar d’aquest tema.

(Abril - '11)